Saturday, June 1, 2013

ProMarker Norge utfordring #19

Hallo folkens!

Regner med at dere har hatt ei travel uke. Da er det ekstra godt med ei frihelg! Så fint å kunne slappe av med litt kortlaging da!

Over hos ProMarker Norge er vi klar med ei ny utfordring. Som vanlig må du nok ta turen over for å finne ut hva utfordringen består i men det vil være verdt turen. Jentene har laget så utrolig mye lekkert!Kortet mitt i dag er inspirert av Alyce fra Kit and Clowder. Hun lager så utrolig lekre kort med svertede kanter. Jeg har vært borte fra sverting en stund, så hun har inspirert meg til å begynne å sverte kantene igjen. Motivet er hentet fra Make it Crafty. Zoe var så snill at hun delte dette motivet med oss som en takk for at vi liker Make it Crafty. Motivet er virkelig nydelig!


Farger jeg har brukt:

Hud: Vanilla, Saffron, Oatmeal, Tan og Sunkissed pink til kinn 
Hår: Umber, Cocoa, Cinnamon, Tan
Kjole og vinger: Capri blue, Powder blue, Glacier blue (FM)
Andre: Fuchsia pink, Moss, Silver


Jeg synes det er så moro å lage disse flisene av leire. Her er enda en jeg har laget selv. Jeg har også pyntet chipboard biten. Jeg brukte først brun sverte. Deretter pyntet jeg med diamond stickles


Da er det bare å hive seg rundt lage noe til utfordringen vår hos ProMarker Norge. Gleder meg masse til å se hva dere får til. God helg alle sammen!


No comments:

Related Posts with Thumbnails