Thursday, August 1, 2013

Ny inspirasjon til sommerutfordringen hos ProMarker Norge

Heisann folkens!

Vi i DT hos ProMarker Norge har laget litt ekstra inspirasjon til sommerens utfordring. Vi håper dere vil la sommer være sommer for ei lita stund og bare kose dere med litt papir og noen farger. Det er alltid like spennende å se hva dere kommer fram til. Hopp innom utfordringsbloggen vår å få litt inspirasjon og for dere som ikke vet hva utfordringen er allerede, så finner dere det ut der, hehe.

Sponsor for denne utfordringen er fortsatt Lacy Sunshine Stamps. Hopp gjerne innom butikken. Masse kjempesøte motiver å finne.Som inspirasjon denne gang har jeg dekorert ei eske som har stått og samlet støv ganske lenge. Jeg har jo sett rundt omkring alle disse flotte kreasjonene hvor det er brukt mixed media, så nå tenkte jeg å prøve meg fram litt, hehe. Vet ikke helt om resultatet ble så bra. Artig var det i allefall å leke med masse søl. Ja for masse søl ble det virkelig, hehe. Håper dere bærer over med meg, det ble litt mange bilder denne gang.


Først kan vi jo bare ta fargene jeg har brukt her:

Hud: Coral. Sunkissed pink, Bush, Tan
Hår: Black, Cool grey #3,4 og 5
Øyne + lepper: Burgundy, Crimson, Poppy, Cocoa, Tan
Klær + hatt: Reef blue, Capri blue, Powder blue, Slate, Winterberry,
Lavender, Cool grey #3, Black, Icicle, Gold Metallic.


Esken kjøpte jeg på en Notabene butikk da de hadde opphørssalg. Fikk den pluss noen flere for en slikk og ingenting, hehe. Esken har jeg malt både innvendig og utvendig først med 2 lag hvit akrylmaling.


Deretter fant jeg fram de papirene jeg ville bruke. Disse brukte jeg decoupage lim for å få limt dem godt fast. Deretter fikk papirene et strøk med lim oppå seg for å forsegle alle kanter. Overflaten fikk en fin glans med fin struktur i. Så langt synes jeg resultatet så lovende ut.


Deretter fant jeg fram noen masker jeg hadde. Utvalget mitt er ikke akkurat det største, så det ble mye av det samme, hehe. Jeg brukte en slags modell pasta sammen med maskene. Jeg prøvde å ikke lage en jevn flate fordi jeg ville ha litt ekstra struktur i arbeidet mitt. Det vises kanskje best på bildet under.


Da modellpastaen hadde tørket var turen kommet til Cracle Paint. Jeg tok noen vilkårlige strøk her og der med Distress Weathered Wood og Rock Candy. På flere av bildene vises sprekkene i malingen veldig godt. Jeg ble kjempefornøyd med resultatet.Deretter brukte jeg glimmer mist (en slags gullfarge, skal oppdatere det når jeg kommer hjem på søndag. Glemte å notere meg det før jeg dro på ferie) Det vises best på bildene ret over og rett under.


Så helt til slutt gikk jeg over med hvit gesso for å fremheve sprekkene litt mer og for å få et litt mer shabby utseende. Og så fikk kantene på lokket noen fine rub-ons som jeg har hatt liggende uten å vite hva jeg skulle bruke dem til. Resten av pynten er blomster fra Prima og en metallsommerfugl pyntet med en knapp i vintage stil. Samt litt flytende perler langs kantene. Nedenfor ser dere litt flere bilder med det ferdige resultatet.

Utfordringer jeg deltar i:
Cute card Thursday - Anything goes
Paper Crafting Journey - Die cuts and/or punches
MilkCoffee Challenge - Show us those colouring skills
Crafting by designs - Anything goes
Crafts and Me - Anything goes
Creative moments - Anything but a card
Inkspirational - Anything goes
Lady Anne`s - Anything goes
The Paper Shelter - Anything goes


Jeg setter veldig pris på konstruktiv kritikk. Jeg likte sluttresultatet ganske godt selv. Det er jo dessverre ikke helt det samme å se resultatet bare på bilde som å se det i virkeligheten. Jeg kunne egentlig godt ha tenkt meg å puntet med litt metallpynt men som jeg nevnte tidligere så er ikke utvalget så stort, så jeg lot den være ganske enkel. Håper kreasjonen min faller i smak. Takk for at du droppet innom bloggen min og besøkte meg. Det setter jeg stor pris på. Lykke til med utfordringen hos ProMarker Norge alle sammen!


No comments:

Related Posts with Thumbnails