Saturday, November 2, 2013

ProMarker Norge fyller 2 år!

Heisann!

Beklager så mye at denne posten kom i bakleksa. Har hatt hodet fullt av andre ting i det siste og dette gikk rett og slett i glemmeboka. Uansett, det er kommet en ny utfording ut hos ProMarker Norge og dere må gjerne hoppe over dit for å finne ut hva det kan være.

Samtidig feirer vi 2års dagen vår!!!! Yeeeay!!!! Hipp Hurra for ProMarker Norge! Jeghar ikke vært med på teamet like lenge men det har vært en fabelaktig reise så langt. Et flott team med utrolig talentfulle damer og jeg er så stolt over å få lov til å være med på moroa.

Til denne utfordringen har jeg laget et sett med gavepose og en tag. Begge har jeg brukt motiv fra Mo Manning på. Motivet heter Winter Fairy Halla og det er mulig å få kjøpt her.


Hehe, jeg ble litt overivrig med bildetakingen men det får bare være.
Farger som er brukt:
Hud: Vanilla, Saffron, Oatmeal, Sunkissed pink, Tan
Hår: Ice grey #2 og 4, Icicle, Hvit Sakura gelly roll pen
Klær: Slate, Winterberry, Iced pearl, Ice grey #2 og 4, Icicle
Vinger: Iced pearl, Pink mittens, Icicle, diamond stickles


Posen er ikke så veldig stor men kan fylles med hva enn man måtte ønske. Ser for meg litt twist eller litt annet småsnop.


Her er den medfølgende tag`en hvor man kan skrive en liten hilsen på baksiden. I min iver glemte jeg selvfølgelig å ta bilde av baksiden, hehe.


Jeg hadde ingen hvite stjerner tilgjengelig så jeg tok noen sølvstjerner og malte dem med hvit gesso og så hadde jeg på diamond dust og diamond stickles. Ble litt vanskelig å få et ordentlig bilde av det. Det ble for mye refleksjon fra blitzen.


Dies er fra Marianne Design og Memory Box. Post card stemplet er fra Marianne Design`s Vintage collection.


Håper dere har funnet litt inspirasjon her hos meg. Takk for besøket. Hopp over til ProMarker Norge å finn ut hva utfordringen er og gjerne bli med på moroa.


No comments:

Related Posts with Thumbnails