Sunday, September 19, 2010

Kreative Krumspring`s første utfordring

Hei Bloggere!

Jeg var beklageligvis en av de som ikke hadde fått med meg at det ikke var lov til å kombinere prosjektene med andre utfordringer. Sånn kan det gå når man er blind og senil samtidig. Det KAN jo bare ikke gå bra da, hehe. Heldigvis ble jeg rettledet i god tid slik at jeg kunne få laget et nytt bidrag til denne utfordringen. Dette er jo den første utfordringsbloggen jeg har funnet som jeg har kunnet tenke meg å følge fast helt fra start, så det hadde vært litt kjipern om jeg ikke hadde fått være med på første utfordringen. Man kan jo kanskje si at det var litt hell i uhell for personlig synes jeg dette bidraget ble litt bedre enn det andre. Så får jeg bare håpe at de som skal bedømme bidragene er av samme mening.

Hi Bloggers!

Unfortunately i was one of those who hadn`t been aware of the rule that said that it wasn`t allowed to combine our projects with other challenges. That`s the way it goes when you are blind and senile at the same time. It just CAN`T go well, hehe. Luckely i was guided so that i could make a new card in time for the deadline. This is the first challenge-blog i have found wich i want to follow from the start, so it has been a bit of a bummer if i had been excluded from this first challenge. Anyway i would say that it was a bit lucky course i believe i have made a better card this time than the last. So now i just have to hope that the judges are of the same opinion as me.6 comments:

Pips said...

Sikke et sødt kort du har lavet!

Gro aka emrille said...

Så koselig at du ville lage et nytt bidrag til oss:) Reglene kan kanskje virke strenge, men det er for at vi synes det blir mest rettferdig ovenfor deltakerne våre på den måten.

Nydelig bidrag, Mona!
Så lekre farger, og herlig med den litt glansbildeaktige babyen:)

bojose said...

Nydelig kort :)

klem :)

Ellen Karin said...

Selvfølgelig får du lov til å være med. Og vi er veldig glad for at du er en av dem som har lyst til å følge oss framover. :)

Dette kortet var helt nydelig, så sart og fint!

Ønsker deg ei fin uke!

Artesania said...

hi Mona ,no doubt- i understand you and do not laughing ,thank you for your nice comment on my blog.
With the funny story to your card you give me a smile back ,no i am sure i am not allone,lets join us a club!My first Thought -what a real nice card ,the image ist cute and the flowers and lays awsome.Your special romantic style is adorable.
Hugs Gudrun

Linda said...

Syns du har lagd et nydelig og sart kort, jeg er veldig glad i denne stilen! Så koselig at du vil følge bloggen vår, jeg gleder meg til å se flere bidrag fra deg!

Related Posts with Thumbnails