Saturday, September 4, 2010

Nye utforddringer, Nye muligheter!

Hei Bloggere!

Denne nye kreasjonen deltar jeg med hos Scrappehuset. Her er utfordringen å bruke farvene som er gitt på dette inspirasjonsbildet.

Hi Bloggers!

This new creation i am entering with Scrappehuset. The challenge here is to use the colours in the picture below as an inspiration.
Jeg gjorde et Tri-shutter kort. Synes det var litt morsomt å lage noe annet enn de vanlige kortene. Neste kort jeg lager tenker jeg å prøve en ny bretteteknikk jeg har funnet på nett. Det blir spennende å se om jeg får det til. Så bare følg med.

I did a new tri-shutter card. I thought it was fun to do something else than the ordinary cards. My next card i will try an other card making technique that i foun on the internett. I am so excited to see if i can manage it. So stay tuned.Det var veldig morsomt å fargelegge Tilda men jeg trenger masse trening ser jeg, hehe. Det er litt ille når vedkubben som jeg tegnet på frihånd ble bedre enn selve fargeleggingen av stemplet, uff...hehe.

It was a lot of fun to colour Tilda but i see that i need lots and lots of practice, hehe. It is bad when the log that i drew by freehand got better than the colouring of the stamp, oh well...hehe.Have a nice weekend you all!

6 comments:

Elisabeth said...

hei, så utrolig koselig at du ble med på utfordringen vår! Det setter vi stor pris på vettu, og du verden for et flott kort du har laget.....er koselig å gi bort slike kort som man har lagt litt arbeid og som synes ;o) ha en fin fin lørdag videre....

pojjo said...

Super snyggt kort :D härliga höstfärger..
Jag kanske måste pröva denna utfodring också? eller? *ler*

Torill said...

Så stilig å se slike flotte høstfarger på et sånnt kortg! Hærlig! Takk for at du ble med på utfordringen vår!!
God helg fortsatt!

linn kristine said...

Kjempe fint kort du har laget.
Synes du har fargelagt fint jeg.
Gjennomført og flott kort!

Takk for at du deltar! :D

Iselind said...

Tusen takk for at du ble med på utfordringen vår. Et kjempeflott kort du har laget.
Ha en fin søndag.

Iselind

Ann Cicilie said...

Tusen takk for ditt aller første bidrag til en av våre utfordringer, og WOW, jeg håper vi får se mer fra deg :)

Utrolig lekkert kort, det ser da ut til å kreve en god del presisjon og tunga rett i munnen? Utrolig fint er det i alle fall, og kan tro det er en heldig mottaker som blir glad for dette :)

Ønsker deg en fantastisk kommende uke!

Related Posts with Thumbnails